torstai 31. joulukuuta 2020

Tilanne 12/2020



 Noniin, joulukuun osalta ulosmittaus on taas tehty ja voin päivittää tilanteen lukujen osalta.




Joukuun palkasta meni 2,1 tuhatta euroa ulosmittaukseen. Tämä summa jakaantui useammalle velalle. Nyt värikoodauksesta näkee että menneen vajaan kahden vuoden aikana suurin osa veloista on lähtenyt pienentymään. Muutamissa veloissa näkyy maksettuna osuutena pyöreä nolla euroa. Tämä johtuu siitä että samalta velkojalta on useampi erillinen saatava ja niistä lyhenee aina vaan yksi. Esimerkiksi Lowellilla oli alunperin kolme eri velkaa, joista yksi on saatu kokonaan kuitattua ja nyt meneillään on toisen lyhennykset.
Ulosotto määrittää velkojakohtaisesti prosenttiosuuksien mukaan puolen vuoden jaksoon tehtävät lyhennykset. Alla taulukossa vielä tilanne velkojakohtaisesti.





Tuo velkojakohtaisen prosenttiosuuden mukainen lyhennys johtaa pitkässä juoksussa siihen että velkojen summat lähentyvät toisiaan. Toisin sanoen isommat velkapotit lyhentyvät nopeammin kuin pienet. Yllä olevasta taulukosta näkee että suurimman velkojan Norwegianin prosentuaalinen osuus on pudonnut 26,9% --> 26,2%. Tämä johtuu juurikin siitä että siihen on kohdistunut suurempia summia ulosmittauksesta kuin muihin.

Palataan asiaan ensi vuonna.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ulosotto tammikuu 2023 - ihan vähän synkkää

Joo, edellisestä päivityksestä on jo kulunut kuukausi. Joulukuun tilannekatsausta en jaksanut kirjoittaa ollenkaan, koska velkojen myynti ve...