tiistai 23. maaliskuuta 2021

Tilanne 03/2021

 Maaliskuun ulosmittaus on taas tehty ja tällä kertaa palkasta niistettiin 50% nettosummasta eli 2 662,87 €. Tällä summalla velkamäärää sai pienennettyä 2 137,01 €, mutta uuden velan ulosoton alkamisen takia kokonaispotti kasvoi 1 654,63 €. Korkoja ja taulukkomaksuja pottiin tuli lisää yhteensä 995,90 €.

Onneksi kohta lähestyy se hetki, jolloin taulukkomaksut tippuvat pois. Tässä kuussa pelkkiin taulukkomaksuihin meni 167 €.Vihdoin listalla näkyy myös uusi OK:n rivi, kaksi vuotta tätä tänne odottelinkin. Vielä on yksi velka OK:lta tulossa ennemmin tai myöhemmin. Muut velat hoidan ulosoton ulkopuolella kuntoon maksusopimuksilla. Niiden osalta noin vuoden päästä tilanne helpottaa myös merkittävästi kun jää kuukausittain muutama satanen lisää käyttörahaa.


Velkojittain jaetussa katsauksessa merkittävimmät muutokset johtuvat uudesta OK:n velasta sekä Norwegianille ja Weststarille tehdystä kohdistuksesta. 

Norwegianin osuus pienentyi 26,2% --> 25,4%, Weststarin osuus pienentyi 10,7% --> 10,3% sekä OK:n osuus kasvoi 6,2% --> 8,2%.

Hyvää tässä on se että jatkossa OK:n velkoihin kohdistuu entistä suurempi osuus. Tällä hetkellä OK:n lyhennykset kohdistuvat tuohon alle 3 tuhannen euron velkaan, joten saan sen kuitattua jossain vaiheessa kokonaan pois listoilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ulosotto tammikuu 2023 - ihan vähän synkkää

Joo, edellisestä päivityksestä on jo kulunut kuukausi. Joulukuun tilannekatsausta en jaksanut kirjoittaa ollenkaan, koska velkojen myynti ve...