tiistai 25. toukokuuta 2021

Tilanne 05/2021

 Toukokuun ulosmittaus on taas tehty ja on aika päivittää lukuja myös tänne blogin puolelle. Luulin ja oletin että taulukkomaksut olisivat poistuneet kun minulla on täynnä 24 kuukautta maksuja ulosottoon, mutta näin ei käynytkään. Taulukkomaksut menivät edelleen ja laitoin tästä asioitani hoitavalle henkilölle kyselyä että mitäs hittoa. Itse epäilen syyksi sitä että ennen ulosmittauksen virallista aloitusta olin omatoimisesti jo maksanut kaksi kuukautta ulosottolaitokselle, ehkä nämä nyt tulkitaan vapaaehtoisiksi lisämaksuiksi eikä niitä lueta mukaan tuohon laskentaan. Jos näin on niin tuo on harvinaisen perseestä.


Toukokuussa tuli normaali palkka ja tästä ulosotto nappasi välistä 1 208,75 euroa, kuten viime kuussakin. Potti kohdistettiin neljälle eri velalle, tässä ei mitään erikoista. Taulukkomaksuihin toki meni yli satanen, mikä harmittaa kovasti. Kaiken kaikkiaan velat lyhenivät 278,65 euroa, eli melkein tonni meni korkoihin ja taulukkomaksuihin.Velkojakohtaisissa suhteissa ei totutusti ole mitään merkittäviä muutoksia. Niissähän ulosoton periaatteen mukaisesti tulee jakauma pysymään about samana loppuun saakka, ellen itse maksa jotain tiettyä velkaa ylimääräisillä maksuilla pois.
Tällaista tällä kertaa. Kesäkuun palkassa tulee mukana lomarahat ja muuta extraa, oletuksena ulosmittaus noin 3 000 euroa. Mahdollisista taulukkomaksuista huolimatta sillä saa jo lyhennettyä summaa mukavasti, tavoitteena noin parin tonnin lyhennykset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ulosotto tammikuu 2023 - ihan vähän synkkää

Joo, edellisestä päivityksestä on jo kulunut kuukausi. Joulukuun tilannekatsausta en jaksanut kirjoittaa ollenkaan, koska velkojen myynti ve...