maanantai 26. heinäkuuta 2021

Ulosoton tilanne 07/2021

 Taas kuukausi menty eteenpäin ja ulosmittauskin tehtiin totutusti palkasta. Heinäkuun palkka oli normaali kuukausipalkka joten ulosmitattu summa oli jälleen 1 208 euroa. Tämän ulosotto jakoi kolmelle eri velalle - käytännössä kahdelle, koska Bondoralle kohdistui vain hyvin pieni summa


Vihdoin ja viimein kahden ja puolen vuoden odottelun jälkeen myös se viimeinen puuttuva velka on tulossa ulosottoon. Todennäköisesti syyskuun aikana ilmestyy listoille vielä muutama tonni lisää. Harmittaa että kokonaispotti jälleen nousee, mutta toisaalta helpottaa tieto että se on viimeinen.

Ulosoton ulkopuolisia velkoja olen kuukausittain lyhentänyt suunnitelmien mukaisesti noin 1 500 euroa kuukaudessa. Tuossa summassa tietysti myös asuntolaina mukana. Näiden kohdalla tilanne helpottaa noin vuoden - puolentoista kuluttua kun saan pari velkaa kokonaan kuitattua,


Tein myös toisenlaisen dashboard-näkymän exceliin (pivot - tietäjät tietää). Tästä näen helpohkosti kokonaiskuvan ja kaikki yksityiskohdat samalla kertaa. Klikatkaa kuva suuremmaksi ja laittakaa vaikka kommenttia miltä tällainen näkymä mielestänne vaikuttaa.


Jatketaan taas kuukauden kuluttua.

2 kommenttia:

 1. Hei, löysin juuri blogisi ja luin sen samantien läpi. Kova tahti sinulla velkojen maksussa!

  Itselläni ei ole ulosottoa eikä toivottavasti näin tule koskaan käymäänkään, mutta luen tämän tyyppisiä blogeja tsempatakseni itseäni kahden luottokorttivelan poismaksussa. Hitsit, että sekin on vaikeaa, kun aina tulee vingutettua niitä lisää.

  Jään mielenkiinnolla seuraamaan projektiasi. Sinulla tuntuu olevan hyvä asenne ja tulot, joten kaikki mahdollisuudet onnistumiseen.

  -Siru-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos palautteesta.

   Näin ison velkavuoren kanssa on maksujenkin pakko olla suuria että tätä saa edes vähän lyhennettyä. Korkoihin menee isoja summia, mutta onneksi nekin ajan kuluessa pienentyvät.

   Matkan varrella on tullut useampi uneton yö vietettyä ja hakattua päätä seinään että miksi päästi tilanteen aikanaan tähän. Jotenkin 15 vuoden vanhenemisaika tuntuu epäreilulta kun vertaa esimerkiksi rikostuomioihin...

   Pariin kertaan ulosotosta ovat suositelleet velkajärjestelyn hakemista, mutta jotenkin sitä haluaisi hoitaa nämä kunnialla pois kun on omaa tyhmyyttään velatkin hankkinut.

   Toivottavasti sinä ja muutkin saatte näistä blogeista tsemppiä omien lainojen maksuun. Pari luottokorttivelkaa on kuitenkin pikkujuttu tällaiseen urakkaan verrattuna.

   Poista

Ulosotto kesäkuu 2022 - puolivuotiskatsaus

Tämän vuoden ensimmäinen puolikas on ulosoton osalta valmis. Tässä postauksessa katsaus sekä kesäkuun numeroihin että koko vuosipuolikkaan l...