maanantai 1. elokuuta 2022

Ulosotto heinäkuu 2022 - kokonaispotista 20 kiloa maksettu

Heinäkuu oli ja meni, blogin päivitys tulee vähän myöhässä koska rehellisesti sanoen oli parempaa tekemistä. Kesällä kuuluu fiilistellä muita juttuja, syystalvella ehtii taas masentelemaan enemmän näitä karuja lukuja.Heinäkuun palkasta ulosottoon meni se "tämän hetken normaali" 1246,54 euroa. Ulosotto kohdisti rahat kolmelle velalle, joista Norwegianille meni hiluja ja kahteen seuraavaksi suurempaan hyvät potit 502-729 €.

Velkojen korot huomioiden tällä ulosmittauksella sain velkavuorta yhteensä 445 euroa pienemmäksi. Alkuperäistä velkavuorta on nyt nakerrettu hieman yli 20 000 euroa. Vuoden lopussa pitäisi päästä noin -22 k€ lukuun.


Velkamielessä heinäkuu oli tylsä peruskuukausi ja samanlaisia on tulossa koko loppuvuosi ellei jotain yllättävää tapahdu. Toivottavasti korkojennousu on lyhytaikaista, koska muuten se vesittää koko suunnitelman saada velat maksettua 2030 vuoden loppuun mennessä.


Jatketaan kesästä nauttimista nyt kun lämpimiä päiviä riittää.

4 kommenttia:

 1. Itsekin ulosottovelallisena, nyt noin 58000, alkuperäinen ulosotto v.2018 alussa n.78 000. Kesäkuussa lyheni n.3500, heinäkuussa 1500 ja yleensä normikuukautena .1200. lippu korkealle, yritetään selviytyä! Jaksamista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vertaistuesta, mennään hitaasti päivä ja kuukausi kerrallaan eteenpäin.

   Poista
 2. Nimenomaan näin, kesällä nautitaan, kun aurinkokin paistaa :)

  Korot tässä huolettaa itse kutakin, mutta murehditaan niistä sitten syksymmällä.

  Nautinnollista kesän jatkoa!

  VastaaPoista

Ulosotto tammikuu 2023 - ihan vähän synkkää

Joo, edellisestä päivityksestä on jo kulunut kuukausi. Joulukuun tilannekatsausta en jaksanut kirjoittaa ollenkaan, koska velkojen myynti ve...